

Naleśnik z kurczakiem, cheddarem i brokułem podany z dipem ze świeżej bazylii
Składniki: Farsz do naleśnika (49,6%) (ŚMIETANKA 30% (Z MLEKA), mięso z udek kurczaka, brokuł, cebula biała, pieczarki, SER TOPIONY Z PIECZARKAMI (ODTWORZONE MLEKO ODTŁUSZCZONE, SER, PIECZARKI, MASŁO, ODTŁUSZCZONE MLEKO W PROSZKU, SOLE EMULGUJĄCE, BIAŁKA MLEKA, AROMAT, KWAS CYTRYNOWY, EKSTRAKT DROŻDŻOWY, SÓL), olej rzepakowy, czosnek, pieprz czarny, sól), Naleśnik (42,9%) (MĄKA PSZENNA, MLEKO SPOŻYWCZE (3.2% TŁ), JAJA KURZE, olej rzepakowy, woda, sól, cukier), Sos bazyliowy (4,3%) (OLEJ RZEPAKOWY, woda, skrobia, MUSZTARDA (GORCZYCA), pesto bazyliowe, ŻÓŁTKO JAJA, OCET SPIRYTUSOWY, sól, koncentrat pomidorowy, sok z cytryny, warzywa granulowane, aromat naturalny, kurkuma), Cheddar (3,2%) (SER CHEDDAR (MLEKO KROWIE PASTERYZOWANE, KULTURY BAKTERII MLEKOWYCH, SÓL, PODPUSZCZKA MIKROBIOLOGICZNA, BARWNIK)).
Informacje dla alergików: patrz na składniki zaznaczone WIELKIMI literami.
Opis