

Bajgiel z kindziukiem, papryką i domowym majonezem
Składniki: Bajgiel pszenny 36,4% (MĄKA PSZENNA; WODA; MIESZANKA WYPIEKOWA (CUKIER; FERMENTOWANA MĄKA PSZENNA; SÓL; SŁÓD JĘCZMIENNY; EMULGATOR, SUBSTANCJA PRZECIWWZBRYLAJĄCA; ŚRODEK DO PRZETWARZANIA MĄKI): DROŻDŻE, TŁUSZCZ), Sałata lodowa, Majonez 18,2% (MAJONEZ DOMOWY (OLEJ RZEPAKOWY, PASTERYZOWANE ŻÓŁTKA JAJ, MUSZTARDA)), Kindziuk litewski 13,6% (KINDZIUK LITEWSKI (MIĘSO WIEPRZOWE, SÓL, PRZYPRAWY (W TYM: GORCZYCA), REGULATOR KWASOWOŚCI, GLUKOZA, BARWNIK NATURALNY, EKSTRAKT MAJERANKU, SUBSTANCJA KONSERWUJĄCA)), Papryka czerwona konserwowa 13,6% (Papryka czerwona (konserwowa) (papryka, woda, ocet spirytusowy, sól, kwas cytrynowy))
Informacje dla alergików: patrz na składniki zaznaczone WIELKIMI literami.
Opis